Šokantan poraz CSKA koji ne odgovara Crvenoj zvezdi!

Autor:

Sport

29.04.2019

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri CSKA iz Sofije doživeli su neočekivan poraz na gostovnanju Botevu u Plovdivu. Domaćin je slavio sa 2:0 i tako pored CSKA, rastužio i Crvenu zvezdu. Crveno-beli su se nadali da bi klub iz Sofije mogao do titule ispred Ludogoreca, što bi značilo da bi Zvezda mogla da bude u povlašćenom položaju u drugom kolu kvalifikacija za LŠ.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Zvezdi je odgovarao trijumf CSKA, koji bi omogućio sofijskom klubu da nastavi poteru za Ludogorecom i proba da ga u poslednjih pet kola preskoči na tabeli bugarksog šampionata. 

Ipak, teško da će biti nešto of toga. CSKA je izgubio od Boteva i to golovima u poslednjih deset minuta i sada ima pet bodova manje od Ludogoreca. Jeste i Ludogorec luda ekipa, koja u poslednjih pet kola ima samo dve pobede, ali realno gledano, nisu velike šanse da prokocka baš sve u samom finišu šampionata.

Zvezdi je trebala pomoć iz makar jedne zemlje, Poljske, Azerbejdžana ili Bugarske. I nije je dobila ni sa jedne strane. U Poljskoj je Legija nadomak titule, u Azerbejdžanu je Nefči porazom gotovo prepustio krunu Karabagu, a evo i u Bugarskoj CSKA se sapleo kad mu vreme nije.

Ako nikakvih preokreta ne bude u samom finišu, onda bi Zvezda već u 2. kolu kvalifikacija mogla na BATE Borisov, Astanu, Dinamo Zagreb...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading