Poketino: Teško je pronaći slabost u timu Ajaksa!

Autor:

Sport

29.04.2019

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra je na programu prvi polufinalni meč Lige šampiona između Totenhema i Ajaksa u Londonu na novom velelepnom stadionu "Pevaca".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Totenhem je svoje mesto među četiri najbolje ekipe zaslužio sjajnim nadmudrivanjem sa Mančester sitijem u četvrtfinalu i pokazao da skupa pojačanja nisu ono najvažnije u fudbalu.

Maurisio Poketino svestan je da je njegov rival imao malo više vremena za odmor pred ovaj meč jer je u Holandiji celo kolo šampionata otakazano kako bi Ajaks mogao da se pripremi za Ligu šampiona, ali ne želi, kao što nije želeo ni do sada, da traži izgovore i opravdanja za svoj tim.

- Mislim da imamo sjajnu priluku da se pokažemo u polufinalu, ne dešava se to često klubovima kakav je naš. Prvi put smo u polufinalu Lige šampiona. Moramo da poštujemo takmičenje i moramo da pokažemo poštovanje rivalu jer znamo da će biti teško. Ajaks takođe u potpunosti zaslužuje da bude ovde. Biće ovo sjajan meč - rekao je na konferenciji za medije Poketino. 

Totenhem je u 1/4 finalu eliminisao Mančester siti

Svi smo se već uverili da je Ajaksu teško naći slabost, a i kada uspete da ih nadmudrite na terenu oni ne odustaju. Snagom volje i samopouzdanjem u revanš mečevima nadjačali su i Real i Juventus.

- Teško je u njihovoj igri pronaći slabost, mislim da su tim koji zaslužuje veliko poštovanje. Trener i igrači - svi rade fenomenalan posao. Nekako me podsećaju na nas. Niko nije verovao da Ajaks može do polufinala ili da mi možemo do polufinala. Ali na kraju tu smo jer smo zaslužili - kaže menadžer londonskog tima. 

Totenhem i Ajaks svoj meč igraju u utorak od 21 sat. U drugom polufinalu u sredu će se sastati Barselona i Liverpul.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading