TOLE: VUČELA, TI SI SAHRANIO PARTIZAN!

Autor:

Sport

29.04.2019

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni predsednik Partizana Milorad Vučelić optužio je Tomislava Karadžića da je svojevremeno davao novac klubu, ali isključivo uz kamatu. Usledio je žestok odgovor bivšeg predsednika crno-belih, koji je kao iz topa za Srpski telegraf ispalio da je Vučelić najveći grobar crno-belih i da je najodgovorniji za katastrofalno stanje na svim nivoima u klubu iz Humske.

RepublikaFoto: Starsport
Tomislav Karadžić

Karadžić je sa crno-belima osvojio titulu 2008. godine, nakon čega je preuzeo čelo FŠ, a Partizan je narednih pet godina bio neprikosnoveni vladar srpskog fudbala.

- U trenucima kada Partizan preživljava najteže trenutke u poslednjih nekoliko decenija, nisam rekao ništa što ne smatra svaki funkcioner ili ljubitelj kluba. Vidim da sada onaj koji je možda najodgovorniji ne vidi ono što vidi cela Srbija. Možemo sada da pričamo o vremenu kada sam ja došao u Partizan i šta je ostalo iza mene. Klub koji je osvojio nekoliko vezanih titula, igrao u Ligi šampiona i fudbalu podario možda i najbolju omladinsku školu u Evropi. Sve to je urušeno i uništeno u par zadnjih godina - izjavio je Karadžić za Srpski telegraf i dodao:

Karadžić: Moja poruka najvećem grobaru je da niko ne sme biti iznad Partizana

- Zbog toga čoveku koji je za to najodgovorniji za stanje u kom se klub nalazi, priznajem da je najveći grobar u istoriji Partizana. Tome u prilog idu rezultati koji su najgori u poslednjih 30 godina, poslovanje i dugovi koji su klub doveli na ivicu propasti i peto mesto tabele Superlige.

Tole je Vučeliću poručio da je najvažnije šta će iza njega ostati kada bude napustio mesto predsednika.

- O izgubljenom uticaju kluba na svim nivoima ne treba ni pričati, a sve to nije dobro ni za Partizan, ni za srpski fudbal. Zato je moja poruka najvećem grobaru kluba - niko nije i ne može biti iznad Partizana. Svi smo prolazni, samo je važno šta ko ostavlja iza sebe.

Karadžić: Vučelić unakazio i Teleoptik

Dotakao se Karadžić i stanja u Teleoptiku, filijali Partizana

- Nekada je klub živeo od filijale Teleoptika, prave fabrike talenata, a koji ovih dana ide u niži rang takmičenja. Pri čemu se deci duguju višemesečna minimalna primanja, a onda odlaze bez dinara obeštećenja. To je samo kap u moru katastrofalnih stvari koje su ogledalo rada uprave, pre svega njenog predsednika - poručio je Karadžić.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading