Tadić osvaja London posle Madrida i Torina

Autor:

Sport

29.04.2019

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ajaksa, na čelu sa srpskim reprezentativcem Dušanom Tadićem, pokušaće da nastave evropsku bajku i u Londonu protiv Totenhema u prvom duelu polufinala Lige šampiona.

Dušan Tadić

Velelepni i sveže otvoreni stadion Totenhema nova je prilika za Tadića i "vrtić" iz Amsterdama za fudbalski čas, kakav su videli giganti Real Madrid i Juventus na svojim terenima (1:4, 1:2) u prethodne dve runde elitnog takmičenja.

Baš zbog tih izdanja praktično cela Evropa ima samo jedno pitanje - može li sadašnja generacija "kopljanika" da ponovi uspeh one iz 1995. godine koja je osvojila "ušati trofej"?

Sličnosti u ta dva mlada i talentovana tima ima mnogo, ali pita se i Totenhem, koji je kroz dramu eliminisao jednog od favorita za osvajanje pehara Mančester siti i to bez najboljeg igrača i strelca Harija Kejna.


Ipak, sada će morati i bez junaka izbacivanja "građana" Hjeon-Mina Sona zbog suspenzije, pa sav teret u napadu pada samo na Fernanda Ljorentea.

Meč u Londonu na programu je u utorak sa početkom u 21 sat.

Za dan kasnije zakazan je prvi meč drugog polufinalnog duela Barselona - Liverpul na Nou Kampu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading