Mališan osvetio Ivanovića i Kjelinija - Geni su čudo! Sin ujeo vampira Luisa Suareza!

Autor:

Sport

29.04.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je u subotu uveče proslavila 26. šampionsku titulu zahvaljujući minimalnoj pobedi nad Levanteom (1:0). Bila je to Mesijeva deseta titula prvaka Španije, po čemu je postao jedinstven u još jednoj statističkoj kategoriji. Međutim, u centru pažnje slavlja Katalonaca nisu bile zvezde Blaugrane, već sin Luisa Suareza.

Naime, mali Lautaro je uslikan kako grize tatu za rame dok ga napadač Barselone nosi u naručju na Kamp nou. Mnogi će reći kakav otac - takav sin. Neka tako i bude, ali samo u čisto fudbalskom smislu.

Mali Lautaro na proslavi titule ćapio ćaleta za rame

I dalje su svim ljubiteljima fudbala u svežem sećanju Luisovi ugrizi od Holandije (Otman Bekala) preko Engleske (Branislav Ivanović) pa sve do Svetskog prvenstva (Đorđo Kjelini). Srpski navijači mu nikada nisu, niti će, oprostili, što je svojevremeno ugrizao za ruku tadašnjeg kapitena "orlova" Branislava Ivanović tokom jednog od derbija između Liverpula i Čelsija.

Prgavi Urugvajac se u međuvremenu smirio, pa ostaje nada da neće sina učiti tim stvarima, već isključivo kako da postane dobar fudbaler jednog dana, kao njegov otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading