ŠKULETIĆ PONOVO U HUMSKOJ: MOGUĆE JE!

Autor: hotsport.rs

Sport

29.08.2017

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je u smiraj prelaznog roka angažovao Zorana Tošića, Nemanju Antonova i Milana Mitrovića, ali tu izgleda nije kraj.

Škuletić uvećava koloniju povratnika u crno-belo

Pokušava Partizan da ojača tim, a posle prodaje Uroša Đurđevića u Olimpijakos povlače se potezi za dovođenje naslednika za nastavak sezone na tri fronta. Kako saznaje HotSport, Liverpul je odbio da pusti Lazara Markovća, a menadžer Jirgen Klop je zajedno sa rukovodstvom odlučio da Srbin bude pozajmljen Votfordu.

 Klub se okrenuo drugom rešenju i izgleda da je sudbina Petra Škuletića da drugi put postane član tima iz Humske. Njegov status u Genčerbirligiju nije potpuno definisan na startu sezone u Turskoj, pa se sve češće šuška da do četvrtka može da se sklopi aranžman sa Partizanom.

 Posle odlaska iz ruske Lokomotive napadač se odlučio za drugi inostrani angažman, ali je svakako Škuletiću veći izazov da igra u Ligi Evrope nego da sedi na klupi turskog kluba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading