JUNAJTED I ČELSI PODELILI BODOVE: Greška De Hee skupo koštala "Đavole"!

Autor:

Sport

28.04.2019

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda i Čelsija odigrali su nerešeno 1:1 u derbiju 36. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Ap photo

Agresivno je ekipa Olea Gunara Solskjera ušla u ovaj meč. Već na startu utakmice imali su sjajnu priliku kada je Romelu Lukaku izašao sam ispred Davida de Hee, ali nije uspeo da ga savlada. 

Nije se mnogo čekalo do prvog pogotka. Već u 11. minutu domaći tim odigrao je fantastičnu akciju koju je Huan Mata krunisao pogotkom i tako bio strelac protiv svog bivšeg kluba. 

Činilo se tada da će Junajted uspeti da slomi rivala i postigne još koji gol do kraja poluvremena, ali je u finišu prvog dela igre usledila velika greška. Antonio Ridiger šutirao je sa 30-ak metara, De Hea ispustio loptu, a na nju natrčao Markos Alonso i zatresao mrežu u 43. minutu za 1:1. 



U drugom poluvremenu i jedni i drugi bili su oprezni, ali su u nekoliko navrata pripretili protivničkom golu. Do kraja utakmice nije bilo pogodaka, te je ostalo 1:1.

Ovaj bod svakako više odgovara Čelsiju, pošto je ostao na četvrtoj poziciji, poslednjoj koja vodi u Ligu šampiona, dok će Junajted u naredna dva kola teško moći da se dokopa te pozicije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading