"Liverpulova sezona će biti uspešna čak i ako ne osvoje Premijer ligu"!

Autor: B92, Republika

Sport

28.04.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda fudbalskog kluba Liverpul Ian Raš pohvalio je njegov bivši klub i najvećeg ovosezonskog rivala Mančester siti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fabinjo, Mohamed Salah i Roberto Firmino

- Čak iako Liverpul ne osvoji nijedan trofej, ova sezona će biti izuzetno uspešna. Liverpul je prebacio očekivanja finalom Lige šampiona prošle godine i ove postavio sebi visoke standarde. Čak iako ne osvojimo ništa, i dalje smo napredovali i veoma sam srećan tokom ove sezone. I dalje se nadam da će Liverpul osvojiti ligu i Ligu šampiona, doduše - rekao je Raš za "Skaj Sport".

Dva i po kola pre kraja Liverpul i Siti vode mrtvu trku za trofejom Premijer lige. "Redsi" beže "građanima" dva boda, ali imaju utakmicu više.

- Da dogurate ovoliko daleko, osvojite ovoliko poena i nemate garantovanu titulu je neverovatno, ali to je ono zbog čega igramo. To samo pokazuje koliko je Mančester siti dobar – možemo da osvojimo 97 bodova i da ne osvojimo ligu - dodaje Raš.

Liverpulova legenda kaže da su Siti i njegov omiljeni tim "rame uz rame".

- Ako pogledate njihovu (Sitijevu) ekipu reći ćete da je bolja od Liverpulove, iako je Liverpul pokazao da može da igra sa njima 11 na 11, bez problema. Imaju dva, možda čak i tri različita sastava i to pokazuje koliko je Siti u stvari jak - jasan je Raš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading