Mislima u Realu: Pogba nije plaćen u Junajtedu koliko se mislilo, a ovo je ponuda "kraljevskog" kluba koju neće odbiti!

Autor:

Sport

27.04.2019

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol Pogba je dogovorio uslove sa Real Madridom, očekuje se da transfer bude realizovan u prvim danima prelaznog roka. Ali, ispilivale su informacije o Pogbinoj plati u timu "đavola" koji je imao niža primanja nego što se mislilo. Fudbaler Junajteda nije hteo da izvadi vizu za odlazak na pripreme u Aziju, pa se samo čeka ozvaničenje dogovora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Čim zaključi posao oko dovođenja Edena Azara Real Madrid će se fokusirati na Pola Pogbu i pregovore sa Mančester Junajtedom oko visine obeštećenja.

Kako javlja madridski As Florentino Perez dao je dozvolu Zinedinu Zidanu da ispregovara oko plate francuskog internacionalca, što je ovaj i učinio. Navodi se da će Pogba u "kraljevskom klubu" zarađivati 12.000.000 evra po sezoni. 

E sad, kako je Francuz pristao na smanjenje primanja od gotovo 5.000.000 evra? Caka je u tome, piše dalje As, što Pogba zapravo i nije imao tih 17.000.000 u Mančesteru kako se govorilo, već svega 10.000.000, te se pozivaju na proverene izvore sa Old Traforda: "Naš najplaćeniji igrač je Aleksis Sančez i on zarađuje 12.000.000 po sezoni".  

Pol Pogba navodno nije podneo zahtev za vizu za Mančesterovu turneju po Australiji jer očekuje da se transfer u Real realizuje u prvim danima prelaznog roka. On se poverio prijateljima da ne želi da njegov transfer postane letnja sapunica kao 2016. kada je dolazio u Junajted. A i Zidan ga želi što pre, jer planira da oko njega formira novi vezni red. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading