Tlo podrhtava: Zvezda našla zamenu za Milojevića, legenda srpskog fudbala stiže na "Marakanu"!

Autor: Beogradski mediji

Sport

27.04.2019

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Primakao se rastanak Vladana Milojevića i Crvene zvezde! Klark Kent sa "Marakane" je po svemu sudeći završio misiju u Beogradu, odolevao je ponudama bogatih klubova, ali veliko je pitanje koliko će još puta moći da kaže ne. Glasine da će Milojević otići na kraju sezone su sve glasnije, ali ime koje se pominje kao zamena će odjeknuti jače.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević završio misiju na "Marakani"

Crveno-beli su spremili zamenu koja će podići Srbiju na noge, navodno je na meti Siniša Mihajlović.

Milojević je letos odbio Arape, sada ga želi Gvangdžou, a na klupi ovog tima zamenio bi Dragana Stojkovića. Ponuda će biti atronomska, a i sam Milojević nije mogao da obeća da će ostati u klubu na kraju sezone.

Čelnici Crvene zvezde imaju prvog pika da zameni Milojevića! Oni su spremni da krenu u pregovore sa Sinišom Mihajlovićem, prenose beogradski mediji.

Bivši selektor Srbije je sada u Bolonji, na kraju sezone je slobodan, a iz Zvezde će to pokušati da iskoriste.

Miha nikada nije krio da mu je želja da sedne na klupu crveno-belih, a sa njim bi realan bio i novi napad na Ligu šampiona, pa čak i pokušaj da se preskoči grupna faza. Koliko je ovo realno, videćemo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading