Alarm u Mančester junajtedu!

Autor:

Sport

26.04.2019

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer bio je na sastanku kod funkcionera kluba Eda Vudvorda zbog niza od čak sedam izgubljenih mečeva u poslednjih devet utakmica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Solskjer u problemima

Iako je kao privremeni menadžer doneo dobru igru i rezultate u Mančester, Ole Gunarbaš i ne uživa ovih dana u svom poslu. Otprilike u momentu kada je postao stalni menadžer tima počeli su i problemi sa rezultatima i Junajted je u poslednjih devet mečeva samo u dva uspevao da dođe do bodova. 

Tim sa "Old Traforda" je sada u velikoj opasnosti da ne završi na jednom od prva četiri mesta Premijer lige što garantuje prolaz u Ligu šampiona. Takođe brine i što je Junajtedova startna postava za meč sa Sitijem procurela u medije pre početka meča. 

Pola Pogbu vide mnogi kao glavni problem u timu Junajteda, mada mediji spekulišu da je baš on nadahnutim govorom u svlačionici pokušao da probudi saigrače pred gradski derbi sa aktuelnim liderom Premijer lige. Sa druge strane međutim mediji spekulišu da je Francuz srcem već u Real Madridu i o tome se naširoko pričalo tokom sedmice. 

Ole Gunar Solšer je ranije najavljivao da predstoji važan prelazni rok za "crvene đavole", a igračima konstantno poručuje da moraju da budu svesni šta znači igrati za Mančester junajted. Solskjer će verovatno preživeti na klupi "Old Traforda" do početka prelaznog roka, ali je forma ekipe u poslednje vreme veoma zabrinjavajuća i razgovor kod Eda Vudvorda i nije iznenađenje.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading