Rastanak se primakao: Milojević menja legendu srpskog fudbala na klupi kineskog giganta?

Autor: mozzart sport

Sport

26.04.2019

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je slavila u 160. večitom derbiju, ali dan nakon trijumfa koji je približio novoj tituli prvaka uprava crveno-belih je pred velikim izazovom. Kako sada stoje stvari Crvena zvezda bi u novu sezonu mogla da uđe sa novim trenerom pošto Vladan Milojević ima ozbiljnu ponudu iz Kine.

RepublikaFoto: Starsport
Ostaje li Vladan Milojević i Ljutice Bogdana?

Kako je naveo "Mozzartsport" za Milojevića je zainteresovan Gvangžu R&F koji u srpskom stručnjaku vidi idealnu zamenu za Dragana Stojkovića. Ako se zna kakve ugovore nude kineski klubovi u startu je jasno da će Crvena zvezda imati ozbiljno težak posao da zadrži trenera koji ju je uveo u Ligu šampiona.

Međutim, čak i da nema kineske ponude, velika je verovatnoća da će Milojević promeniti sredinu, jer je, kako dalje piše pomenuti izvor istrošen i umoran i više nema motiva da predvodi crveno-bele.

Posle meča sa Partizanom sportski direktor Mitar Mrkela kratko je odgovorio na pitanje o Milojevićevoj daljoj sudbini u klubu.

– Hajde da večeras ne pričamo o tome, kratko je rekao jedan od najbližih Milojevićevih saradnika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading