Legenda Junajteda grmi: Isti oni igrači koji su oterali Murinja - isto će da urade i Oleu!

Autor:

Sport

25.04.2019

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten Mančester Junajteda Roj Kin oštro je kritikovao igrače Crvenih đavola posle poraza od Mančester Sitija (2:0) i tom prilikom istakao da će oni doprineti tome da menadžer Ole Gunar Solšer doživi istu sudbinu kao Žoze Murinjo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Na udaru klupske legende našao se Brzilac Fred, ali pošteđeni nisu bili ni ostali igrači.

- Stalno slušamo izjave posle ovakvih utakmica kako će se tim podići za naredni meč i biti bolji. Ne! Moraš da budeš dobar u svakoj utakmici. Nebitno je da li igraš protiv Arsenala ili Altrinčema. Moraš da budeš spreman stalno - poručio je Kin.

Predvodnik čuvene generacije Đavola dodao je da najveći problem Junajteda nije mesto trenera.

- Ovo su isti oni igrači koji su Murinja gurnuli pod autobus. Isto će uraditi i Oleu. Siguran sam u to. Jednostavno je, u ovom timu ima previše foliranata. Sa njima se Junajted ne može vratiti u vrh.

Legendarni Irac se osvrnuo i na ekipu kojoj je on bio kapiten i uporedio sa sadašnjom.

- Traka je bila najmanje bitna. Imao sam tu čast da je tim bio pun pravih lidera, naša svlačionica je bila jaka. Sad gledamo talentovane igrače, ali bez pravog lidera. Ne postoji fudbaler sa pravim karakterom, koji će ostalima pokazati kako treba da se ponašaju. To je glavni problem koji se mora rešiti - zaključio je Kin.

Klub sa Old Traforda tri kola pre kraja zauzima šesto mesto na tabeli sa 64 boda, tri manje od četvrtoplasiranog Čelsija i pozicije koja vodi u Ligu šampiona.

Ta dva tima će se susresti predstojećeg vikenda u okviru 36. kola Premijer lige.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading