Da li se Juve precenio?

Autor:

Sport

25.04.2019

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola prva je meta čelnika Juventusa ukoliko Masimilijano Alegri ne bude nastavio saradnju sa klubom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Juventus

Kako su preneli listovi "Il Đornale" i "Marka", Gvardiola je savršen kandidat i čelnici prvaka Italije, koji razmatraju šta dalje treba činiti, žele da ga vide u Torinu.

Masimilijano Alegri je po odlasku Antonija Kontea 2014. preuzeo kormilo i od tada doneo još pet titula prvaka Italije Staroj dami, a igrao je i dva finala Lige šampiona.

Ipak, želja kluba je da osvoji najvredniji pehar UEFA u klupskom fudbalu i veruju da Gvardiola može da im pomogne da se vrate na evropski tron.

Takođe, listovi ističu i da u tom slučaju prva zvezda kluba, Portugalac Kristijano Ronaldo, ne bi imao ništa protiv dolaska bivšeg trenera Barselone i Bajerna.

Veruje se i da bi Gvardiola verovatno forsirao Argentinca Paula Dibalu koji beleži pad forme i manju minutažu otkako je Ronaldo prošlog leta stigao iz redova Reala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading