Atletiko odložio Barsinu proslavu titule: "Slepi miševi" svojski namučili "jorgandžije"

Autor:

Sport

24.04.2019

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Atletika ostvarili su pobedu u 34. kolu španske Primere pošto su na domaćem terenu savladali Valensiju sa 3:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Atletiko Madrid

Poveli su domaćini već u devetom minutu kada je Alvaro Morata zatresao mrežu protivnika na asistenciju Huanfrana, Španac je postigao još jedna gol koji je poništen, da bi potom Valensija ipak uspela da izjednači pre odlaska na odmor golom Kevina Gameira u 36. minutu meča.

Odmah na početku drugog dela igre, puleni Dijega Simeona su ponovo stekli prednost u 49. minutu kada je strelac bio Antoan Grizman.

Nakon perioda igre u kojem su oba tima imala po jednu priliku usledio je penal za Valensiju pošto je sudija Ernandez prihvatio sugestiju iz VAR sobe.

Precizan sa bele tačke bio je Dani Pareho u 77. minutu, ali radost gostujuće ekipe trajala je tek četiri minuta.

Upravo je toliko bilo potrebno Anhelu Korei da lepim udarcem sa distance reši pitanje pobednika na ovom meču i barem odloži spremljeno šampionsko slavlje Barselone koja četiri kola pre kraja Primere ima devet bodova prednosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading