GVARDIOLI SE OVO NEĆE SVIDETI: Mančester siti ostaje bez OVE zvezde!

Autor:

Sport

24.04.2019

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti ni ove sezone nije uspeo da napravi iskorak u Ligi šampiona, ali im predstoji velika borba za titulu u Premijer ligi. Međutim, iako još ima mnogo do kraja ove sezone, već su počele spekulacije oko toga ko će napustiti "Etihad" na leto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester sitija

Rijad Marez sve je bliži tome da napusti Mančester siti na kraju ove sezone. Ažirac je imao veliku želju da stigne u redove aktuelnog šampiona Engleske po završetku prošle sezone - to mu je i ispunjeno, ali očigledno da sada postoji novo nezadovoljstvo. 

Kao glavni razlog za odlazak sa "Etihada" engleski mediji navode slabu minutažu koju je Marez imao ove sezone. On je upisao ukupno 42 nastupa u svim takmičenjima, ali na mnogo njih nije bio starter, a gotovo da je propuštao sve bitne utakmice. 


Alžirac je bio jedno od najvećih pojačanja u istoriji kluba pošto je plaćen 60 miliona funti kada je dolazio iz Lestera. Od tada u Premijer ligi postigao je šest golova i upisao tri asistencije. Poslednja tri susreta Sitija presedeo je na klupi i nije ulazio u igru. 



Njegov promašeni penal protiv Liverpula u prvom delu sezone u finišu meča mogao bi da košta "građane" titule, a jedan od razloga zašto nije u rotaciji je taj da Rahim Sterling i Bernado Silva igraju neverovatnu sezonu, što je isticao i trener Pep Gvardiola. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading