Ima li spasa Markovićevoj karijeri? Novi pokušaj vaskrsnuća u Belgiji

Autor:

Sport

24.04.2019

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Marković ni u Fulamu nije uspeo da oživi karijeru, odigrao je samo jedno poluvreme, ali se ukazala nova šansa i to u Belgiji.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Lazar Marković

Kako prenose mediji u Belgiji Gent je zainteresovan da ga dovede narednog leta. Markovićev ugovor sa Fulamom ističe na kraju sezone jer je zimus potpisao samo na šest meseci pošto je prethodno raskinuo ugovor sa Liverpulom. 

Biće slobodan u izboru nove sredine i Gent se već raspituje o uslovima pod kojima bi mogao da dobije srpskog ofanzivca. Belgijski mediji navode da ni Anderleht nije potpuno odustao od 25-godišnjeg Markovića koji je pretprošle sezone ostavio solidan utisak tokom pozajmice. 

Oni su želeli da zadrže Lazara, ali je posao propa jer Srbin nije prihvatio ugovor vredan od milion i po evra po sezoni s obzirom na to da  u Liverpulu zarađivao milion više. 

Podsećanja radi, Marković je iz Benfike prešao u Liverpul 2014. godine za 25 milliona evra. Tada je sve krenulo niz brdo. Tokom petogodišnjeg ugovora na Enfildu, Marković je odigrao samo 34 meča za Liverpul i postigao dva gola. Seljako se sa pozakmice na pozajmicu, igrao u Fenerbahčeu, Sportingu, Hal Sitiju i Anderlehtu. Liverpul je zacepio cenu, pa je bilo teško pronaći klub koji bi zadovoljni zahteve kluba sa "Enfilda", sa kojim je zimus konačno raskinuo ugovor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading