MITROVIĆ: Retko se dobija ponuda iz Kine, još teže odbija

Autor:

Sport

24.04.2019

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović neće pozitivno završiti sezonu jer će po drugi put u karijreri ispasti iz Premijer lige. Posle Njukasla, srpski napadač će ispasti i sa Fulamom iz engleske elite, a jedno od ključnih pitanja je gde će nastaviti karijeru.

RepublikaFoto: twitter.com/YPSport
Aleksandar Mitrović

Srpski reprezentativac je uživao igrajući u Fulamu od januara 2018. godine kada je pozajmljen iz Njukasla. Izborio je uz menadžera Slavišu Jokanovića plasman u Premijer ligu gde je "kotidžersima" išlo veoma teško pre svega zbog nedovoljno jake odbrane. 

Od kako nemaju više briga igrači Fulama igraju sve bolje pa su savladali Everton i Bornmut. U intervjuu za Sportski žurnal Mitrović je pričao o tome kako se trenutno oseća u londonskom klubu i da li će menjati sredinu na leto. 

- Uživamo u fudbalu, igramo sve bolje i vreme je bilo da napokon i ovu krizu ostavimo iza nas. Oseća se dah optimizma i inspiracije u ekipu, pogotovo ruka mladog menadžera Skota Parkera. Sjajan je trener, veliki poznavalac igre i ne bih u našem uspehu ostavio nijedan milimetar prostora za priču o slučajnosti. Jednostavno, Parker je podigao Fulam i udahnuo nadu da ćemo biti sve ubedljiviji i konkretniji - kaže Mitrović. 

RepublikaFoto: twitter.com/FulamFC
Aleksandar Mitrović

Ove sezone je srpski napadač postigao 11 golova i veliko je pitanje gde će nastaviti karijeru naredne godine.

- Ne žurim. Prvo, pita se Fulam, veže me ugovor sa londonskim klubom još četiri godine. Drugo, sezona nije završena i nikad nisam gledao unapred, pogotovo u jeku takmičenja. Ume to da odvede misli na drugu stranu. Treće, uželeo sam se odmora i tek kad dobro razmislim doneću odluku. Nije isključeno ni da ostanem u Fulamu, klub ima prvenstvu u odlučivanju. Znam da su zimus ljudi iz Fulama odbili svotu od 50 miliona evra! Postoje ponovo interesovanja sa Dalekog istoka i to je sve što znam.Takve ponude retko se dobijaju i još teže odbijaju. Nije lako reći "ne". Bože zdravlja, biće vremena i da razmišljam o tome, kad se završi sezona - poručio je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading