Zdjelar opleo kao po običaju: Valjda u derbiju neće biti brukanja kao u Nišu!

Autor:

Sport

23.04.2019

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar nije mogao da prećuti dešavanja sa poslednjeg prvenstvenog meča Superlige Srbije protiv Radničkog u Nišu istakavši da se nada da suđenje protiv Crvene zvezde neće biti slično.

RepublikaFoto: Starsport
Zdjelar bez dlake na jeziku

Partizan sa ogromnom bodovnom razlikom dočekuje duel protiv Crvene zvezde u četvrtak, a Zdjelar veruje da će ovaj put suđenje biti na profesionalnijem nivou.

- Mene lično pred derbi nije obeshrabrio poraz u Nišu. Svi znamo kako se dole gube utakmice u Nišu . Nema više potrebe da pričamo o tome, svi to znaju. Ništa me ne čudi - u dahu je rekao Zdjelar šta misli o meču odigranom u nedelju.

Revoltiran najnovijimskandalima koji su prodrmali srpski fudbal Zdjelar je poručio da veruje da sudije ne žele da se brukaju.

- Iskreno ne razmišljam  o suđenju, to je utakmica koju svi gledaju, niko valjda ne želi da se bruka i pokaže negativnu stranu. Tu treba biti fer i neka bolji pobedi - naveo je Zdjelar.

RepublikaFoto: Starsport

Nekadašnji fudbaler Olimpijakosa se osvrnuo i na tenzije koje je imao sa bivšim saigračem Markom Marinom tokom poslednjeg večitog derbija.

- Dosta tenzija je bilo na terenu. Dešavale su se i neke sudijske odluke koje su i kod nas i kod njih doprinele da nervoza bude velika i da dođe do tih incidenata. Što se tiče Marina, mi smo veliki prijatelji, došlo je do nekog nesporazuma, ali i dalje smo prijatelji. U četvrtak na terenu opet najveći neprijatelji - rekao je Zdjelar.

On je poručio da crno-beli do kraja sezone imaju cilj da osvoje Kup, ali i da probaju da pobede u četvrtak, ali da će se živeti i u petak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading