Veliki problem za Totenhem: OVAJ igrač propušta meč protiv Ajaksa!

Autor: B92, Republika

Sport

23.04.2019

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Totenhema Musa Sisoko najverovatnije će zbog povrede propustiti prvu polufinalnu utakmicu Lige šampiona protiv Ajaksa.

RepublikaFoto: Ap photo
Musa Sisoko u duelu sa Rahimom Sterlingom

Sisoko se povredio prošle nedelje, u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester sitija i najverovatnije će pauzirati dve nedelje. To znači da će propustiti prvu utakmicu protiv Ajaksa, 30. aprila, koju će zbog suspenzije propustiti Son Heung Min, kao i od ranije povređeni kapiten Hari Kejn.

Problema sa povredama imaju i Igo Loris i Hari Vinks, ali bi mogli da budu u sastavu za utakmicu protiv Brajtona u utorak uveče. "Musa Sisoko neće biti spreman, možda u naredne dve nedelje. Nadamo se da će se oporaviti pre toga, ali nisam optimista", rekao je trener Totenhema Maurisio Poćetino.

Totenhem se bori za treće mesto u Premijer ligi. Poketinova ekipa ima 67 bodova na trećem mestu, a Arsenal i Čelsi imaju po bod manje. Šesti je Mančester junajted sa 64 boda.

 

 

- Ne razmišljamo o Ajaksu, svu koncentraciju usmerili smo na Brajton. Jasno je da imamo dva cilja, da budemo među četiri najbolje ekipe na kraju sezone i da pobedimo Ajaks. Ali, moramo da idemo korak po korak. Igrači to znaju, mislim da su njihovo ponašanje i njihov mentalitet savršeni - rekao je Poketino.

Totenhem igra dobro na novom stadionu, pobedio je u prve tri utakmice, postigao je sedam a primio jedan gol.

- Nadamo se da možemo tako da nastavimo, da možemo da ponovimo igru iz prethodnih utakmica - dodao je trener Totenhema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading