Milner: Prvi put u životu navijaću za Junajted!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

23.04.2019

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejms Milner igra u Premijer ligi 17 godina. Uvek je igrao u timovima koji su veliki rivali Mančester junajteda, ali kaže u sredu će navijati za tim sa Old Traforda.

RepublikaFoto: Ap photo
Ektor Erera u duelu sa Džejmsom Milnerom

Džejms Milner igrao je za Lids, Mančester siti i sada za Liverpul. Samim tim uvek je bio na "kontra" strani u odnosu na Mančester junajted, ali pred veliki derbi Mančestera kaže da će navijati za Junajted.

 Liverpulu bi odgovaralo da Junajted izvuče dobar rezultat protiv Sitija jer bi im to olakšalo nastavak borbe za titulu, a zamenik kapitena tima sa Enfilda iskreno je rekao da će za takav rasplet i navijati.

- Prvi put u životu, navijaću za Junajted. Ali, neću gledati utakmicu. Mislim da je gubljenje energije da želiš da neko drugi postiže golove. Ništa ne mogu da uradim po pitanju ishoda tog meča. Možda ću čak i da sklonim telefon na par sati i kasnije proverim rezultat. Nemam pojma šta ću raditi za to vreme, možda izađem na večeru - rekao je Milner.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula nikada nisu osvojili Premijer ligu

- Još tri kola preostaju nakon duela u Mančesetru. Ljudi misle da je Sitiju Junajted jedini preostali izazov, ali nije tako. Jeste kliše, ali Premijer liga je teško takmičenje, svejedno je protiv koga igrate. Posebno nije lako kada igrate za titulu - kaže Milner.

- Na nama je da pobedimo u sva tri preostala meča. Ako uspemo u tome i ne bude dovoljno, tada ćemo moći da pružimo ruku i čestitamo Sitiju. Oni su vrhunski tim koji je i ranije osvajao titule. Prilično frustrira činjenica da imamo samo jedan poraz u sezoni i da može da se dogodi da to ne bude dovoljno. Ali, možemo samo da pobeđujemo do kraja i prebacujemo pritisak na njih - zaključio je fudbaler Liverpula koji je upravo sa Sitijem bio šampion Premijer lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading