Gobeljić: Motivisani smo za Partizan, pobeda imperativ!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

22.04.2019

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić rekao je da je osvajanje tri boda u 160. večitom derbiju protiv Partizan imperativ kako bi se napravio bitan korak ka osvajanju titule u Superligi.

RepublikaFoto: instagram.com/gobeljamg7
Marko Gobeljić i Nenad Milijaš

- Svi znamo koliko je važan momenat, zato nema potrebe posebno naglašavati našim navijačima koliko ce nam njihova podrška značiti. Znaju oni to, uvek su uz nas. Dali su nam jak vetar u leđa i posle susreta sa Čukarickim i to nam mnogo znači. Derbi je posebna utakmica za sve nas, zato očekujem pune tribine i lep, pravi fudbalski ambijent. Upravo će pesma zvezdaša biti ono što ce nas nositi na terenu - rekao je Gobeljić za klupski sajt.

On je objasnio i koliko je njegov tim motivisan pred treći ovosezonski susret sa večitim rivalom.


- Motivisani smo i potpuno fokusirani na utakmicu koja nas ocekuje u četvrtak. Svaki meč u plej-ofu je izuzetno važan, a veciti derbi ima još veću težinu. Zato naporno treniramo i pripremamo se kako bismo se pokazali u što boljem svetlu. Imperativ nam je da osvojimo nova tri boda i da napravimo još jedan veoma bitan korak ka osvajanju titule. Ostalo je još malo do kraja ove duge sezone, želimo da je privedemo kraju na najbolji moguci nacin - rekao je on i osvrnuo se gust raspored tokom sezone.

- Navikli smo na izuzetno gust raspored, od jula prošle godine igramo u ovom ritmu. Pokazali smo mnogo puta do sada da to na nas ne ostavlja posledice. Prirodno je da u nekom trenutku dođe do zamora, ali naša ekipa radi sve kako bismo se što brže oporavili. Raduje nas činjenica da nemamo većih problema sa povredama. Nadam se da cemo svi biti potpuno zdravi i spremni da se borimo na večitom derbiju - zaključio je Gobeljić.

Utakmica trećeg kola plej-ofa Superlige između Crvene zvezde i Partizana igra se u četvrtak od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading