Prekinuo Zvezdin niz što je dovoljno da bude najbolji igrač 32.kola SLS

Autor:

Sport

22.04.2019

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač 32. kola Superlige Srbije je Ognjen Mudrinski, asistent i dvostruki strelac za ekipu Čukaričkog u pobedi nad ekipom Crvene zvezde na Banovom brdu.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Mudrinski

Nekadašnji fudbaler "crveno-belih" je bio ključni igrač u preokretu protiv aktuelnog šampiona, pa je zasluženo dobio zvanje najboljeg fudbalera u upravo završenoj rundi srpskog šampionata.

Mudrinski igra na poziciji centralnog napadača, a ponikao je u novosadskoj Vojvodini. Kao pozajmljeni fudbaler Novosađana nastupao je i za Hajduk iz Kule i Novi Sad, da bi u nastavku karijere bio član Jagodine, Crvene zvezde, nemačke ekipe  Grojter Firt, švajcarske ekipe Arau i subotičkog Spartaka, odakle je u julu 2017. godine stigao u Čukarički.

Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija naše zemlje (U-21). Tokom aktuelne sezone zabeležio je 29 superligaških nastupa i postigao 14 pogodaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading