Real ne zna šta da radi sa Bejlom!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

22.04.2019

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Geret Bejl nalazi se već dugo pred izlaznim vratima Real Madrida, međutim prepreku u prodaji Velšanina pravi njegov ugovor i ogromna plata koju trenutno prima.

RepublikaFoto: Ap photo
Geret Bejl

Trener Zinedin Zidan ne računa na njega, igrači mu zvižde, a on ne želi da napusti klub, već ističe da je zadovoljan u njemu.

Kada pogledate koliko zarađuje jasno je zašto mu se ne mrda iz prestonice Španije. Prema ugovoru on može da ostane u klubu naredne tri sezone, a plata će mu rasti do 17 miliona neto, pa bi Real na igrača na koga ne računa morao da potroši više od 100 miliona bruto do 2022. godine!

Iako je imao svetle trenutke u Realu, od kada je došao 2013. godine, ne može se reći da je imao zapaženu ulogu u timu ili da je stekao simpatije publike.

 

 

Bejl je za "kraljevski klub"  odigrao 228 utakmica i postigao 102 gola, uz 63 asistencije. 

Iako su Madriđani prvobitno tražili 130 miliona evra obeštećenja za Bejla, sada bi ga prodali i za 70 miliona evra, ali problem je što nijedan klub do sada nije pokazivao interesovanje za njega, što i ne čudi previše, s obzirom da je u poslednjih šest godina bio povređen čak 29 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading