Matić preuzeo odgovornost: Glavni i odgovorni za poraz

Autor:

Sport

22.04.2019

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda propisno su se izblamirali u 35. kolu Premijer lige na "Gudison parku" protiv Evertona (0:4), a naš reprezentativac Nemanja Matić odigrao je možda i najlošiju partiju ove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Matić

Srbin je nakon utakmice bio samokritičan te je priznao da je on jedini krivac za pozar svog tima. Nakon kratke pauze zbog povrede ponovo je bio u pogonu, ali je potpuno podbacio, kao i čitava ekipa.

- Nije bilo dobro, drago mi je što sam se posle 3-4 utakmice vratio, ali mislim da sam ovaj put mogao dosta toga više da uradim, mislim da sam ja odgovoran za poraz jer ako ne dobijete bitku na sredini terena, teško je igrati bolje. Trudiću se da podižem formu, možda je uticala pauza od mesec dana. Glavni i odgovorni za poraz sam ja - rekao je Matić za "Sportklub".

Naredni meč Junajted igra protiv gradskog rivala Mančester sitija. To će biti idealna prilika Matiću i drugarima da se na pravi način "operu" posle ubedljivog poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading