Lalatović sa respektom o Miloševiću i Partizanu: Već smo zaboravili poraz...

Autor:

Sport

20.04.2019

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović izjavio je danas da njegova ekipa želi da pobedi Partizan u drugom kolu plej-ofa Superlige i napravi veliki korak ka osvajanju drugog mesta.

RepublikaFoto: Starsport
Lalazović vs. Milošević

On je istakao da je sad potrebno zaboraviti duel u Kupu pre tri dana u Humskoj, koji su crno-beli dobili 1:0.

- O tome ćemo razmišljati za nešto manje od mesec dana kada je na programu revanš, mada sam mišljenja da nismo imali sreće i da smo izgubili iz jednog šuta, ali i dalje imamo lepu šansu da se plasiramo u finale. Nas u nedelju čeka jedna lepa utakmica, protiv rivala koji igra sve bolje i protiv koga želimo pozitivan rezultat kako bi se približili osvajanju drugog mesta, koje smo i zaslužili po svemu što smo prikazali ove sezone- rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, ekipe se odlično poznaju, često su igrali jedni protiv drugih, tako da nekih iznenađenja neće biti.


- Mi ćemo pokušati da se na našem terenu nametnemo, da pokažemo da dva vezana poraza nisu ostavila traga na nas i ako nam se ukaže prilika probaćemo da pobedimo. Partizan ima sjajne igrače, moj kolega Savo Milošević radi dobar posao i mnogo je unapredio igru svog tima. Mi ih respektujemo, ali znamo naše mogućnosti i nadamo se najboljem. Jesenas smo ih ispustili u Nišu iako smo vodili sa 2:0 i sada želimo da to ispravimo- poručio je Lalatović.

Utakmica između Radničkog i Partizana igra se ove nedelje od 18.30 sati na "Čairu".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading