Još jedan Srbin u Bešiktašu!

Autor:

Sport

20.04.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler, Danijel Aleksić je najpre u Sent Galenu, pa onda Malatiji, dostigao vrhunsku formu, međutim mogao bi ovog leta da dostigne vrhunac i promeni sredinu.

RepublikaFoto: Telegraf/Nemanja Pančić
Reprezentativci Srbije

Sjajno igra Aleksić za Malatiju, koja je imala šansu da se bori čak za izlazak u Evropu, ali je posustala u finišu sezone. Aleksić je ove sezone odigrao 32 utakmice na dva fronta i postigao 12 golova, uz pet asistencija.

Taj odlični učinak kojeg je Malatija za male pare dovela iz Sent Galena nije promakao čelnicima Bešiktaša, koji polako razmišljaju o letnjem prelaznom roku i renoviranju ekipe. U prvom planu su kvalitetni igrači, koji ne koštaju mnogo.

Jedan od pikova je Danijel Aleksić, kako tvrde turski mediji, a za kojeg bi Bešiktaš morao da plati najviše 2.000.000 evra.

Kako navode Turci, ceo posao bi mogao da završi Mirsad Turkdžan, koji je uticao i na dovođenje Adema Ljajića u Bešiktaš, a sarađuje sa istom agencijom koja zastupa i Danijela Aleksića. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading