Krstajić se vratio zadovoljan iz Frankfurta, ima li novog potencijalnog pika?

Autor: Sportski žurnal

Sport

20.04.2019

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije, Mladen Krastajić je gledao uživo meč u Frankfurtu, a imao je šta i da vidi. U revanšu četvrtfinala Lige Evrope igrala su petorica reprezentativaca iz Ajntrahta i Benfike, a možda i šesti potencijalni, Mile Svilar, rezervni golman lisabonskog giganta.

RepublikaFoto: Vladimir Lukic
Mladen Krstajić zadovoljan!

Utisci su pozitivni.

- Drago mi je što se Mijat Gaćinović vratio posle povrede i igrao dobro, vidi se samopouzdanje. Kostić gazi po svome, Jović standardno odličan. Zaslužio je Ajntraht pobedu. Fejsa je bio standardno dobar u defanzivi, ali uzalud kada ekipa nije funkcionisala. Pantelić i ja smo pričali sa našim reprezentativcima. Bili smo smešteni u istom hoteli gde su bili i Portugalci - rekao je Krstajić u izjavi za "Sportski žurnal".

O mladom golmanu Benfike Miletu Svilaru i eventualnom pozivu u tabor "orlova", Krstajić je bio tajanstven.

- Dobar je, simpatičan momak - istakao je selektor Srbije.

Na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Srbija je odigrala prošlog meseca u Lisabonu i osvojila važan bod (1:1) protiv šampiona Evrope, Portugalije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading