Njukasl obara sve REKORDE zbog Beniteza!

Autor:

Sport

19.04.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Njukasla nema nameru da menja trenera, tako da će svim snagama pokušati da zadrže Rafu Beniteza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafa Benitez

Krajem sezone 2015/16 Njukasl je potpisao trenera Rafu Beniteza, veliko ime evropskog fudbala. Iskusni stručnjak je tada obećao da će stabilizovati klub i učiniti ga standardnim učesnikom Premijer lige. 

Svoje obećanje je ispunio - već naredne sezone uveo je "svrake" u Premijer ligu, a u njoj deluje poprilično stabilno. Njukasl ove sezone ima 38 osvojenih bodova iz 34 utakmice i jednu od najboljih odbrana ako se ne računaju top 6 ekipe. 


Zbog svega navedenog uprava je odlučila da mu spremi novi ugovor koji će ga i u narednom periodu zadržati u klubu. Prošle zime ispunili su mu veliku želju oborivši klupski rekord. Kupili su Migela Almirona za 24 miliona evra. 

Brojni klubovi su zainteresovani za njegove usluge, šuška se da bi karijeru mogao da nastavi u Francuskoj, ali Njukasl sprema poslednji pokušaj da ga zadrži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading