Gvardiola pravi potpunu rekonstrukciju tima - EVO ko "leti" iz Sitija!

Autor: Sportske, Republika

Sport

19.04.2019

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pep Gvardiola će prema tvrdnjama španskim medija, ali i nekih izvora bliskih Sitiju eliminisati nekoliko igrača narednog leta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

On veruje da će Siti moći da kupuje, ali je spreman da novac za transfere zaradi prodajom igrača.

Čak osmorica igrača mogla bi da napuste "Etihad", a među njima je i Liroj Sane za koga će biti dosta interesovanja i koji sigurno vredi više od 60 miliona evra. Iz redova "Građana" bi mogao da ode i Gabrijel Žesus, on je u drugom planu.


Sinoć se u emisiji španskog radija "Čiringito" pričalo o tome da Gvardiola želi Luku Jovića kao zamenu za Brazilca, ali da je zakasnio jer je naš napadač pred potpisom za Real.

Gvardiola traži i levog beka, jer Mendi je imao dve teške povrede, a od prekobrojnih, Mangala je kao i prošlih sezona na prodaju, verovatno i Gundogan koji neće produžiti ugovor. Klub napuštaju rezervni golman Bravo i Brazilac Danilo koji nije ispunio očekivanja, nije još poznato šta će biti sa Otamendijem, pošto Pep traži mlađeg igrača.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Sa pozajmice bi mogli da se vrate Aleiš Garsija koji je u Đironi, kao i Tosin koji nastupa u VBA.


Naravno pominje se veliki broj imena, kao moguća pojačanja, počev od Ndombelea iz Liona, Vejgla iz Dortmunda, skauti su gledali 19-godišnjeg Florentina iz Benfike koji je defanzivni vezni igrač.

Na spisku su još navodno Čengiz Under iz Rome, Zaniolo je teška meta, jer je blizu dogovora oko novog ugovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading