Bošnjak: Jedva čekamo pravu fudbalsku atmosferu u Vranju!

Autor:

Sport

19.04.2019

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Voždovca u 2. kolu plej auta Superlige Srbije gostuju ekipi Dinama u Vranju. Ovo će biti i prva utakmica ove sezone koju će FK Dinamo Vranje igrati na svom stadionu „Jumko“ koji je dobio dozvolu za odigravanje prvenstvenih utakmica od strane komisije FSS.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Strahinja Bošnjak

Sa obzirom na to da Dinamo časti navijače besplatanim ulazom na ovu utakmicu i da se očekuje prisustvo nekoliko hiljada navijača, neko bi mogao pomisliti da će ovo biti otežavajući faktor za fudbalere Voždovca. Međutim, među Zmajevima vlada optimizam i jedva čekaju da istrče na teren u Vranju u atmosferi za koju kažu da će biti „vatrena i prava fudbalska“.

Šef stručnog štaba Zmajeva, Dragan Aničić, još jednom apostrofira specifičnost plej ofa i poziva na opreznost pred vruće gostovanje u Vranju.

- U Vranju nas dočekuje borbena ekipa Dinama i nećemo imati nimalo lak posao, ovo će biti jedno od težih gostovanja. Srećan sam što ćemo igrati u Vranju, i što će nas konačno dočekati pun stadion i prava fudbalska atmosfera. Šteta što Vranje od početka prvenstva nije igralo pred svojim navijačima, jer sigurno ne bi bilo u situaciji u kojoj se nalazi. Gašić, Dimitrov i Stevanović su predvodnici ekipe i daćemo sve od sebe da ne uđemo u njihov ritam igre, već da igramo onako kako smo mi zacrtali. Nadam se takođe da će pored fudbalskog ambijenta i svi ostali faktori oko utakmice biti na nivou - rekao je Aničić.

Utakmica Dinama i Voždovca prva ove sezone koja se igra na stadionu "Jumko" u Vranju

Zimsko pojačanje Zmajeva, talentovani Strahinja Bošnjak takođe je izrazio zadovoljstvo odlukom da se utakmica igra u Vranju i preneo utiske iz svlačionice Zmajeva.

- Iskreno, svi u svlačionici smo srećni što igramo u Vranju. U našoj ligi fali pravih fudbalskih ambijenata, sa mnogo publike, a to nama igračima najviše prija i daje najveći motiv za igru. Ovoga puta imaćemo tu situaciju na gostujućem terenu, ali daćemo naravno sve od sebe da pokažemo kvalitet i vratimo tri boda „na Krov“.  Cele nedelje smo radili na pripremi utakmice sa stručnim štabom i ništa nismo prepuštali slučaju - kaže Bošnjak.

Utakmica između Dinama i Voždovca igra se na stadionu Dinama u Vranju u subotu od 16 časova, a ulaz na utakmicu će biti besplatan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading