Superliga: Spektakl u Nišu, Zvezda na Brdu!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

19.04.2019

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Radničkog i Partizana sastaju se u Nišu u derbiju 2. kola plej-ofa Superlige, dok lider Crvena zvezda gostuje na Banovom brdu ekipi Čukaričkog.

RepublikaFoto: Starsport
U nedelju ponovo igraju... Zakarić u duelu sa Nišlijama

Tim Nenada Lalatovića posle dva uzastopna poraza u Beogradu u samo pet dana, od Zvezde (3:0) i u Kupu Srbije od Partizana (1:0), sada na Čairu čeka crno-bele u borbi za kotu dva.

Jasno je da Radnički ima veliku prednost u odnosu na Partizan, skoro isto kao što ima zaostatak za Crvenom zvezdom, ali bi trijumf izabranika Sava Miloševića dodatno ugrozio drugu poziciju.


Branilac trofeja Crvena zvezda u dobrom raspoloženju ide na Brdo na verovatno najteže gostovanje do kraja sezone, sa ambicijom da skoro pa definitivno stavi tačku na trku za šampionski naslov.

Sa druge strane, Čukarički se grčevito bori za izlazak u Evropu jer mu Mladost "diše za vratom", koja putuje u Novi Sadu na duel sa Proleterom.
RepublikaFoto: Starsport
Još malo i titula... Fudbaleri Crvene zvezde

U plej-autu je ogromna gužva za očuvanje statusa, Zemun protiv Spartaka traži izlaz iz krize i sa dna tabele, u sličnoj ulozi je i Dinamo potiv Voždovca, a ništa manje neizvesnosti i tenzije neće biti ni u mečevima Bačka - Mačva i Rad - Radnik.


Raspored u plej-ofu, sutra: Čukarički - Crvena zvezda (17 sati), Napredak - Vojvodina (17). NEDELJA: Proleter - Mladost (17), Radnički Niš - Partizan (18.30).

Tabela: Crvena zvezda 45, Radnički 38, Partizan 30, Čukarički 27, Mladost 26, Proleter 22, Napredak 21, Vojvodina 20.

Raspored u plej-autu, danas: Zemun - Spartak (16). Sutra: Dinamo - Voždovac (16), Bačka - Mačva (17), Rad - Radnik (17).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading