RONALDO BEŽI IZ JUVENTUSA!

Autor:

Sport

19.04.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski brak između Kristijana Ronalda i Juventusa potrajao je manje od godinu dana pošto je Portugalac, nakon eliminacije od Ajaksa u četvrtfinalu Lige šampiona, zatražio "razvod" od "stare dame" i već je u potrazi za novim klubom!

Kristijano Ronaldo

Takvu vest prenosi italijanska Republika, koja navodi da će jedan od najboljih fudbalera današnjice u Torinu ostati do narednog leta, a potom spakovati kofere i odabrati drugu destinaciju.

Koliko je Kristijanu teško pao poraz od Tadića i drugova, svedoči izjava njegove majke Dolores.

- Kristijano je tužan. Želeo je da uđe u finale. Rekao mi je: "Mama, trudio sam se, ali ne mogu da stvaram čuda. Žao mi je. Život ide dalje- rekao je Ronaldo.

Ronaldova odluka, interesantno, nije previše zabrinula čelnike Juventusa, koji su očekivali više u elitnom takmičenju, s obzirom na to da su samo za transfer Portugalca iskeširali 113.000.000 evra. Umesto toliko željenog "klempavka", koji se u Torinu čeka od 1996. godine, Juve je sapleten na istom koraku kao prošle godine, kada im je spektakularnim makazicama presudio baš Ronaldo. Tada se i rodila ljubav između Kristijana i belo-crnih, pošto mu je čitav stadion aplaudirao na tom vanvremenskom potezu.

Vrhunac je što Ronaldo, iako zna da neće ispoštovati još dve godine po slovu ugovora, za naredno leto od uprave traži ozbiljna pojačanja kako bi se i dogodine napao evropski tron. S obzirom na to da je torinskog giganta koštao kao Svetog Petra kajgana, teško je da će mu se taj zahtev ispuniti.

Čekaju ga Junajted, Sporting i Ameri

Neće mnogo morati da brine Kristijano Ronaldo za budućnost s obziom na to da ga raširenih ruku čekaju bivši klubovi Sporting iz Lisabona i Mančester junajted. Postoji i opcija da se portugalski majstor odluči za destinaciju poput Sjedinjenih Američkih država, gde bi mogao da razvija i karijeru mimo fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading