ŠTA SE DESI KADA VAM GEOGRAFIJA SLABO IDE: Navijač Benfike propušta gostovanje Ajntrahtu iz BIZARNOG razloga!

Autor:

Sport

18.04.2019

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras se u Frankfurtu sprema spektakl - gostuje Benfika u okviru četvrtfinala Lige Evrope i ovo su mečevi za koje se traži karta više. Međutim, jedan navijač Ajntrahta će ovu utakmicu propustiti zbog neverovatnog razloga.

RepublikaFoto: Ap photo

Nepoznavanje geografije i nemačkih gradova moglo bi skupo da košta jednog navijača Benfike. Momak po imenu Alvaro doputovao je u Nemačku kako bi bodrio svoj tim na gostovanju, i kako bi eventualno proslavio plasman u polufinale Lige Evrope. 

Po svemu sudeći neće prisustvovati tome, jer je, ni manje ni više, promašio grad. Ajntraht svoje utakmice igra na Komercbank areni, koja se nalazi u Frankfurtu na Majni, a navijač Alvaro je otišao u Frankfurt na Odri. 


Iako nose identično ime ovi gradovi su udaljeni čak 613 kilometara i pitanje je da li će ovaj navijač, koji je zajedno sa drugarima došao u Nemačku, moći da stigne na vreme na utakmicu. 

U svakom slučaju Benfika ima veliku prednost pred revanš, pošto je portugalski tim prvi susret u Lisabonu rešio sa 4:2 u svoju korist. Težak zadatak očekuje Luku Jovića, Mijata Gaćinovića i Filipa Kostića, ali još teži za navijača Benfike da stigne na vreme na početak meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading