Fudbaler Totenhema priznao: Treći gol sam postigao RUKOM!

Autor: B92, Republika

Sport

18.04.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Totenhema Fernando Ljorente priznao je da je igrao rukom kod gola za prolaz u polufinale Lige šampiona protiv Mančester Sitija

RepublikaFoto: Ap photo
Fernando Ljorente proslavlja pogodak

Španac je u 73. minutu smanjio na 4:3 na Etihadu, ali je zahvaljujući minimalnoj pobedi u prvom meču londonski tim prošao prvi put u polufinale LŠ.

Ljorente je dodao da bez obzira na to smatra da je odluka ispravna da mu se ne poništi pogodak.


Siti je imao rezultat za plasman u polufinale 4:2 kada je je Ljorentea lopta pogodila prvo u ruku, pa u butinu za pogodak u 73. minutu, ali je turski sudija Džunejt Čakir i uz korišćenje VAR-a priznao gol.

- Osetio sam, pomalo, da mi je lopta dirala ruku, koja je bila blizu lopte. Nisam ni video loptu, nisam imao nameru da je udarim rukom i zato mislim da gol morao da se prizna - rekao je Ljorente posle utakmice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Iskusnom španskom fudbaleru to je bio tek osmi gol ove sezone, a drugi u elitnom takmičenju.

- Veoma sam ponosan, nije bilo lako. Veliki protisak je bio, težak trenutak, ali sam oduveo verovao u sebe. To je ono što sam uradio - zaključio je Ljorente.

Totenhem u polufinalu igra protiv Ajaksa, dok drugi par čine Barselona i Liverpul.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading