Rešeno je: TOŠIĆ SE VRATIO U PARTIZAN!

Sport

28.08.2017

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan dobio je pojačanje decenije! Zoran Tošić (30) potpisao je ugovor sa crno-belima na tri godine, a on sam je na promociji izjavio da nije hteo da se vrati u klub pred penziju, već u aktivnim igračkim godinama.

RepublikaFoto: Starsport
Tošić: Nisam hteo da se vratim pred penziju, već sad kad mogu da pomognem

- Stvarno sam presrećan, čast mi je da ponovo obučem ovaj dres. Kada sam ga prvi put obukao pre 10 godina, mislim da nisam ni imao osećaj šta znači dres Partizana. Sada znam i mislim da mogu puno da dam ovom klubu, jer sam u najboljim godinama – izjavio je povratnik u redove "parnog valjka".

– Moj osnovni motiv je bio da igram u Partizanu u najboljim godinama. To sam rekao sam direktoru u prvom razgovoru, da ne želim da se vratim u klub kada ne budem mogao da dam svoj maksimum, već da to učinim sada kada sam u najboljim godinama - izjavio je Tošić reči, koje će prijati svakom crno-belom fanu da čuje.

Zatim se nadovezao sportski direktor Ivica Iliev i obrazložio svoje razloge.

– Glavni razlog što je Zoran Tošić u Partizanu je to što je Partizan veliki evropski klub. To je bila vizija svih nas u klubu i polako je ostvarujemo. On je lepo rekao da je došao ovde da napravi velike stvari i sa Partizanom bude deo Evropi, a možda baš ove godine napravimo taj iskorak u Evropi – istakao je Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading