AJNTRAHT NAPADA POLUFINALE LIGE EVROPE: Luka Jović i Žoao Feliks, dvoboj od 190 miliona evra!

Autor:

Sport

18.04.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su zaludeli najveće svetske klubove svojim magičnim golovima, nestvarnim talentom i ponekad neobjašnjivom lakoćom kojom postižu golove. Oči fudbalskih zaljubljenika, ali i mnogobrojnih skauta biće uprte u Luku Jovića (21) i Žoaoa Feliksa (19), koji će se naći jedan naspram drugoga u Komercbank areni u Frankfurtu, gde će večeras Ajntraht napasti Benfiku (21.00, RTS 1) u revanšu četvrtfinala Lige Evrope.

Luka Jović ove sezone briljira u dresu Frankfurta.

Nemački tim nema izbora, budući da su crveno-beli slavili pre nedelju dana sa 4:2 u meču u kojem su blistali i Srbin i Portugalac.

Real za Srbina nudi 70 miliona evra, dok Benfikin tinejdžer vredi 120 miliona evra

Luka, za kojeg je Real spreman da izdvoji 70 miliona evra ovog leta, bio je strelac prvog gola za Ajntraht u Lisabonu, njegovog osmog u Ligi Evrope ove sezone, gde je drugi strelac iza Olivijea Žirua. Na istoj utakmici Žoao, čija je otkupna klauzula vrtoglavih 120 miliona evra, ušao je u istoriju kao najmlađi strelac het-trika u drugorangiranom kontinentalnom takmičenju.

ČETVRTFINALE LIGE EVROPE

Čelsi - Slavija 21.00  (1:0)

Ajntraht - Benfika 21.00  (2:4)

Napoli - Arsenal 21.00  (0:2)

Valensija - Viljareal 21.00  (3:1)

*u zagradi su rezultati prvih utakmica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading