Kolarov na raskrsnici - Partizan ili FSS?

Autor:

Sport

17.04.2019

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov bliži se poslednjoj godini ugovora sa Romom, a pošto mu se kraj karijere polako bliži, došlo je vreme da planira i korake nakon odlaska iz Rima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vraća se u srpski fudbal?

Kolarovu ugovor sa Romom ističe na leto 2020. godine i on će najverovatnije pristati da produži saradnju sa rimskim klubom na godinu dana, uz verovatno smanjenje plate.

Prema pisanju poznatog italijanskog sportskog lista Gazeta delo sport, Kolarov bi na leto 2021. godine, kada bi imao nepunih 36. godina došao u Srbiji i najverovatnije odigrao poslednju sezonu u karijeri za Partizan.

Ukoliko bi se pad odlučio da stavi tačku na fudbalsku karijeru u Romi, onda bi u Humsku došao na neko od rukovodećih mesta, a ne isključuje se da mu adresa budu i Terazije, odnosno neko od mesta u Fudbalskom savezu Srbije.

Podsetimo, Kolarov je u prošlosti prilično pomogao Partizanu, jer je zahvaljujući njegovom posredovanju sa menadžerom Serđom Bertijem klub iz Beograda izbegao izbacivanje iz evropskih klupskih takmičenja. 

Partizan je ostao dužan 250.000 evra za transfer Stefana Savića u Mančester Siti i italijanski fudbalski agent se obratio FIFA za naplatu svojih potraživanja. Kolarov je u toj situaciji pokazao da ima profil budućeg rukovodioca na visokom nivou. 

Podsetimo, Kolarov (33) je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde, ali nikad nije zaigrao za prvi tim, već je preko Čukaričkog i OFK Beograda izborio transfer u Lacio

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading