Treneri Zvezde i Mladosti se nisu pojavili na konferenciji posle meča!

Autor:

Sport

16.04.2019

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost sa 4:1 u prvom meču polufinala Kupa Srbije, a nakon susreta nijedan od dva glavna trenera se nije pojavio na konferenciji za medije.

RepublikaFoto: Starsport
Crvena zvezda - Mladost

Vladan Milojević, trener crveno-belih, imao je hitne obaveze, pa se umesto njega medijima obratio Vladimir Janković, njegov pomoćnik. Nenad Milovanović, trener Mladosti, propustio je konferenciju za medije zbog manjih zdravstvenih problema.

- Jedna lepa utakmica, po dobrom vremenu. Mladost je odigrala kvalitetnije u prvom poluvremenu, pravila nam je više problema. Nakon toga smo malo promešali karte, drugačije nastavili i došli do rezultata koji nam otvara put ka finalu. Čestitam igračima na dobroj partiji jer se nalazimo u seriji utakmica gde igramo na svaka tri-četiri dana. Čestitam i igračima i stručnom štabu Mladosti na kvalitetnoj partiji koju su pružili danas. Mi se već danas okrećemo utakmici u plej-ofu - rekao je Janković.

Najavio je da nema opuštanja ni u revanšu i pored povoljnog rezultata.

RepublikaFoto: Starsport

- Nije, naravno, finale se obezbeđuje iz dve odigrane utakmice. U sledeću ulazimo kao da je 0:0, naš pristup ne menjamo - kratko je rekao Janković.

Goran Stanić, pomoćni trener, govorio u ime tima iz Lučana, a istakao je i dva momenta koji su mogli utakmicu da odvedu na potpuno drugu stranu.

- Prvo poluvreme smo odigrali sasvim solidno, čak smo i na 1:0 imali dobru šansu, gde je Milunović izbacio loptu sa gol-linije. Ušli smo malo bolje u drugo poluvreme, imali smo stopostotnu šansu na 2:1, ali je nismo iskoristili. Kad ne iskoristite takvu šansu protiv Zvezde na "Marakani", onda malo čemu imate da se nadate. Imamo drugo poluvreme 15. maja da damo svoj maksimum. Biće teško, ali moramo dati maksimum - rekao je Stanić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading