LALATOVIĆ: OBESIO SE MOJ NESUĐENI KUM!

Autor:

Sport

17.04.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Drobnjak (41) je moj nesuđeni kum, tragedija je što se obesio, poručio je za Srpski telegraf Nenad Lalatović, trener Radničkog iz Niša. Drobnjak je u mlađim kategorijama Crvene zvezde igrao sa Pericom Ognjenovićem, Goranom Drulićem i Lalom, koji je u kratkom razgovoru za naš list otkrio da je sa Milošem kao mlađi bio gotovo nerazdvojan.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

SJAJAN MOMAK

- Tragedija je, pre svega, za njegovu porodicu. Proveli smo detinjstvo zajedno u Zvezdi, spavali jedan kod drugog često. Igrali smo zajedno u mlađim kategorijama, a potom i u Milicionaru. Poslednji put sam ga video kad sam bio trener Zvezde. Bio je sjajan momak, za drugare je davao sve. Trebalo je čak i kumovi da budemo - otkrio je Lalatović.

Drobnjak je sebi presudio početkom nedelje u Ugrinovcima, a njegovo beživotno telo pronađeno je juče. Fudbalsku karijeru posle Srbije, gde je igrao i za Spartak, gradio je u Belorusiji, Poljskoj i Bugarskoj, a povukao se 2009. godine. U poslednje vreme vodio je bitku za život supruge, koja se teško razbolela, pa je zbog toga imao i finansijske probleme. Lalatović se prisetio i da je Drobnjaku teško palo to što nije prošao u prvi tim kluba sa Marakane, što je dalje odredilo njegov fudbalski put.

PSIHIČKI SLABIJI

- Bio je malo psihički slabiji. Mislim da su njegovi problemi počeli kada nije ušao u prvi tim Zvezde. Bio je tada i zaljubljen, jedna devojka ga je ostavila i više nije uspeo da se oporavi od toga. Želeo bih ovom prilikom i da uputim saučešće njegovoj porodici jer je njima najteže. Pomagali smo mu mnogo puta kad smo mogli, ali, eto, preminuo je i ostaje velika žal jer, ponavljam, bio je sjajan čovek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading