Crveno-beli jednom nogom u finalu Kupa: Nemoćna Mladost "pala" na "Marakani", Zvezda se jedva zaustavila!

Autor:

Sport

16.04.2019

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Mladosti na "Marakani" ubedljivim rezultatom 4:1 u prvom meču polufinala Kupa Srbije i napravili ogroman korak ka finalu. Revanš će po svemu sudeći biti formalnost.

RepublikaFoto: Starsport
Tekst potpisa

U uvodnim minutima se činilo da fudbaleri Mladosti neće lako podići "belu zastavicu" pošto su krenuli u ofanzivu od samog starta. Međutim, nije dugo trebalo izabranicima Vladana Milojevića da načnu mrežu rivala i preuzmu kontrolu na terenu. Več od 12. minuta pisalo je 1:0 na semaforu.

Posle auta sa desne strane, Pavkov spušta loptu za Dejana Joveljića koji vara Miloševića i rutinski matira nemoćnog Zečevića. Imali su Lučanci dobru priliku da izjadnače preko Jovanovića u 35. minutu, ali u poslednjem trenutku su igrači Zvezde sprečili izjednačenje. To je bilo to za prvo poluvreme, sa minimalnom prednošću su fudbaleri Zvezde otišli na veliki odmor, ali je mašinerija pokrenuta u dugom.

Od 53. minuta Mladost je izjednačila. Brza kontra gostiju posle neuspešnog napada Zvezde, Lazar Jovanović je pobegao Milunoviću i izašao sam na Milana Borjana, a onda nesebično proigrao Stefana Dimića koji rutinski na drugoj stativi ubacuje loptu u nebranjenu mrežu.

RepublikaFoto: Starsport

Međutim, Zvezda je espresno vratila vođstvo. Samo četiri minuta je trajao egal, posle centaršuta Marka Marina iz slobodnog udarca na drugu stativu, Luka Milunović je nadskočio Šataru i savladao Zečevića.

Jovanović je očigledno ključni igrač Mladosti, posle par minuta je imao ogromnu šansu za izjednačenje posle sjajnog dodavanja saigrača, ali propisno se obrukao.

Milan Pavkov u 60., minutu overava pobedu, a ogromnu prednost pred revanš i reći gol Zvezde u roku od 10 minuta za 4:1 pogodio je Ivanić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading