Velika borba na Etihadu, Porto juri čudo protiv Liverpula!

Autor:

Sport

16.04.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugog dana revanša četvrtfinala Lige šampiona glavno pitanje je da li Mančester Siti konačno može da napravi iskorak na međunarodnoj sceni, nadoknadi 0:1 protiv Totenhema i napravi značajniji uspeh u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Velika borba čeka nas i u revanšu

"Građani", bez obzira na velika ulaganja i titule u Engleskoj, nikada nisu prošli dalje od četvrtfinala, a pored tog opterećanja izazov predstavlja i činjenica da Totenhem igra dobro i ima gol prednosti zahvaljujući Hjon-Min Sonu.

Sutrašnja utakmica u Mančesteru ima prefiks slavljeničkog jer Siti proslavlja 124 godina od osnivanja kluba, a među zvanicama su i gosti iz Londona, sigurno bez poklona i namere da uveličaju spektakl.


Totenhem, kao i Siti, nada se svom najvećem dometu u Ligi šampiona do kojeg će pokušati da dođe bez najboljeg strelca i igrača Harija Kejna, povređenog u prvom duelu u Londonu.

Dosta manje neizvesnosti očekuje se u Portu, gde je Liverpul otputovao sa velikih 2:0 i još uverljivijom igrom.

Mnogi su unapred "odveli" Liverpul među četiri najbolja tima u Evropi, posebno zbog sjajne forme u kojoj je - što pokazuje i trijumf nad Čelsijem (2:0) proteklog vikenda.

Utakmice na stadionima Etihad i Dragao na programu su sutra od 21 sat.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading