Devetogodišnji dečak pogođen bakljom na utakmici Liverpula i Čelsija!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

15.04.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je potvrdila da je u toku istraga incidenta koji se dogodio na Enfildu tokom meča Liverpula i Čelsija (2:0) kada je ubačena baklja na tribinu sa gostujućim navijačima nakon čega je jedan navijač Plavaca dobio lekarsku pomoć.

RepublikaFoto: Ap photo

Kako prenose engleski mediji, veruje se da je devetogodišnji dečak koji je zbrinut intervencijom lekarske ekipe na stadionu i odveden u bolnicu zbog napada panike kada je na deo tribine sa gostujućim navijačima ubačena baklja nakon gola koji je za vođstvo domaćih postigao Sadio Mane.

Policija je potvrdila da je u toku istraga tog incidenta:

- Mersisajd policija može da potvrdi da je pokrenuta istraga zbog baklje koja je sa gornjeg dela tribine pala na deo sa gostujćim navijačima. Incident se dogodio oko 18:40, malo nakon vodećeg gola Liverpula. U 19:20 policija je dobila izveštaj da je mladi navijač Čelsija, za koga verijemo da je devetogodišnji dečak primio pomoć prvo na stadionu, a zatim i u bolnici zbog napada panike izazvanim ubacivanjem baklje.

Policije je navela da još uvek nije jasno ko je baklju bacio, ali da je istraga u toku i da su dobrodošli pozivi svih koji imaju informacije o onome što se dogodilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading