LIDER AJAKSA TADIĆ PORUČUJE: NE OTPISUJTE NAS MOŽEMO DA IZBACIMO JUVE!

Autor:

Sport

16.04.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nokautirao je veliki Real Madrid, a sada se Dušan Tadić (30) sprema da baci na kolena i moćni Juventus predvođen najboljim igračem današnjice Kristijanom Ronaldom. Juventus i Ajaks odigraće večeras (21.00, Arena sport) revanš meč četvrtfinala Lige šampiona u kom "kopljanici" moraju da postignu gol u gostima (prvi meč 1:1) ukoliko žele da produže evropski san.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

I dok su svetske kladionice mahom otpisale kaznenu ekspediciju iz Amsterdama, jer je kvota na njihovu pobedu gotovo 6,00, lider Ajaksa i kapiten Srbije poručio je u razgovoru za Srpski telegraf da nema predaje dokle god se lopta kotrlja.

- Biće teška utakmica, čuda su u fudbalu moguća. Činjenica da je Juventus favorit, ali mi smo pokazali da možemo sa svima da se nosimo, počev od Bajerna preko Benfike i Reala do Juventusa. U prvoj utakmici smo bili bolji, zaslužili smo pobedu. Oni su iskusni i znaju da igraju na rezultat, dok ja obožavam da igram pod pritiskom, to me motiviše. Nadamo se da možemo da prođemo u polufinale Lige šampiona - rekao je Tadić, koji je ove sezone na 48 utakmica u svim takmičenjima postigao čak 32 gola uz 19 asistencija.

U drugom večerašnjem meču Barselona dočekuje Mančester junajted našeg Nemanje Matića. Katalonci su na Old Trafordu slavili sa 1:0, pa se očekuje da samo dovrše posao.

Foto: Tanjug/AP

Miha besan: Juve je nepošten

Juventus je u subotu u meču u kojem mu je bod bio dovoljan da bi matematički osvojio osmu uzastopnu titulu u Seriji A poražen od Spala u Ferari sa 2:1 (0:1). Trener crno-belih Masimiljano Alegri odlučio je da odmori kompletnu prvu postavu kako bi je sačuvao za današnji daleko važniji meč protiv Ajaksa, što je razbesnelo stratega Bolonje Sinišu Mihajlovića. Njegov tim grčevito se bori za opstanak u italijanskom šampionatu, a jedan od rivala upravo mu je Spal.

- Nije pravedno to što je Juventus u Ferari nastupio sa igračima iz mladog tima i onima koji igraju u Seriji C. Ali italijanski fudbal je takav, nepošten! Ništa mi se to nije svidelo, ali znam da njih boli ona stvar za to - rekao je popularni Miha.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading