Karvahal: Zidan je povukao hrabar potez povratkom u Real!

Autor:

Sport

15.04.2019

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Real Madrida Dani Karvahal rekao je da je Zinedin Zidan bio hrabar kada je u teškom trenutku za igrače i "kraljevski klub" prihvatio da se vrati na "Santjago Bernabeu".

RepublikaFoto: instagram.com/dani2carvajal
Dani Karvahal

"Kraljevski klub" završava sezonu u kojoj nisu konkurenti ni za jedan trofej, a posle Hulena Lopetegija i Santjaga Solarija, Francuz je treći trener na klupi madridskog kluba.

- Znamo da ne igramo kao pre, znamo da je naše samopouzdanje malo. Zidan je bio hrabar kada je prihvatio da bude trener u ovom trenutku. Sve nas dobro poznaje, zna klub i mislim da je on najbolje i najpogodnije rešenje - rekao je Karvahal, a prenosi španska "Marka".


Zidan se u Madrid vratio početkom marta, kada je Santjago Solari dobio otkaz posle eliminacije Reala iz Lige šampiona u osmini finala od Ajaksa.

Francuz je u prethodnom mandatu na mestu prvog trenera "kraljevskog kluba" proveo 28 meseci i za to vreme osvojio tri uzastopne Lige šampiona, titulu u Primeri, španski Superkup, dva UEFA Superkupa i dva Svetska klupska prvenstva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading