Sramna uvertira pred meč Partizana i Radničkog: Pantić pozvao golmana "meraklija" na obračun!

Autor:

Sport

15.04.2019

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj TV Partizan, Željko Pantić, rešio je da se suoči sa golmanom niškog Radničkog Borivojem Ristićem. Posle prvenstvene utakmice odigrane 6. marta, Ristić je besneo u tunelu Humske, kada je Radnički pobedio sa 1:0, a Pantić je pred novi duel ova dva kluba rešio da "podgreje" atmosferu nimalo sportski i promišljeno, pa je propisno izvređao Ristića.

RepublikaFoto: Printskrin
Željko Pantić

- Plaćamo mu pare za dete da mu se oporavi, a on nas vređa. Šta, mi nemamo decu, jel treba da pocrkamo zbog njih? - urlao je Ristić između ostalog, kada su ga odvukli u svlačionicu.

Na to mu je Pantić odgovorio uoči utakmice u Kupu Srbije, koja će se odigrati u sredu od 18 časova, a prvo je počeo od trenera Nenada Lalatovića.

- Oni će naravno, sa sve našim bivšim igračima, doći sa nožem u zubima, kao da život zavisi od ove utakmice. Danas trener Radničkog iz Niša, alijas, Obilića iz Niša, Nenad Lalatović kaže da nikad nisu verovali da mogu da budu prvaci. Oni imaju 4 boda razlike, dolaze na stadion Zvezde da dođu na 1 bod razlike, igra se večiti derbi, apsolutno bilo u kom drugom šampionatu, imao bi nadu, ako je normalno došao do 2. mesta, da bude šampion - rekao je Pantić, a onda se osvrnuo na Ristića.

RepublikaFoto: Starsport
Golman Radničkog

- Ono govedo, golman koji je pokazivao danas, pazite, izvodi penal, pokazuje ovome gde da puca. Drugi nije ni pokušao da brani. On će sigurno probati da me traži i u sredu ponovo. Sa ozbiljnom verovatnoćom da me ovaj put nađe. Govedo zvano Borivoje. Dobro je što dolazi na stadion govedo Borivoje, a ja ću se potruditi da mu budem dostupan kada me bude tražio.

Pantić je više puta isticao da Uprava kluba sa njegovom emisijom nema ništa, ali je dužnost čelnika FK Partizan da se oglase i objasne da li stoje iza stavova iznetih na TV Partizan, u "Partizanovom vesniku", snimljenih na stadionu u Humskoj?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading