Milojević pred polufinale Kupa: Imamo manjih problema!

Autor: Agencije/Republika

Sport

15.04.2019

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegov klub ima velike ambicije i u Kupu Srbije i da treba biti veoma obazriv protiv Mladosti u prvom meču polufinala Kupa Srbije koji se igra u utorak od 17 časova.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Ove godine imamo visoke ciljeve i što se tiče Kupa. Neće nam biti nimalo lako protiv Mladosti jer dolazimo iz derbija u subotu. Maksimalno ćemo se spremiti, voleli bismo da napravimo dobar rezultat koji bi nam doneo velike šanse da prodjemo u finale. Biće dve teške utakmice. Moraćemo da budemo veoma oprezni - rekao je Milojević.

On je nastavio u istom ritmu.

- Kup je veoma zanimljivo takmičenje, koje apsolutno nema dodirnih tačaka sa prvenstvom. Dve su utakmice. Sve četiri ekipe koje su ostale su veoma dobre, kvalitetne. Nećemo kalkulisati- rekao je strateg crveno-belih.

Pohvalno je govorio o ekipi Mladosti i treneru Nenadu Milovanoviću.

RepublikaFoto: Starsport

- Mladost je ekipa koja je u vrhu našeg fudbala, ima veliki kontinuitet poslednjih godina, stalno je medju četiri ili pet timova. Ekipa sa kvalitetnim pojedincima, iskusna i disciplinovana, koja zna da igra na rezultat. Možda i najveća njihova prednost je to što im je sasvim svejedno da li igraju kod kuće ili na strani. Imaju svoj sistem kog se drže - rekao je Milojević.

Dodao je da ima problema sa sastavom, a da bi sa Ričmondom Boaćijem trebalo da bude sve u redu.


- Mnogo igrača ima malih problema. Videćemo kakva je situacija. Boaći je bolje. Nije strašno kako je delovalo, videćemo koliko će biti spreman. Nije drastično. Ako ne bude igrao sutra, očekujem da će veoma brzo biti tu - rekao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading