Jović nije dovoljno dobar za Barsu, ali jeste za...

Autor:

Sport

15.04.2019

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak ništa od Srbina u Barsi, ali i dalje se velikani "guraju" oko Luke Jovića! Barselona je odustala od našeg napadaća, iako je postojala neka vrsta dogovora. Katalonci smatraju da Jović nije dovoljno dobar za njihove redove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jović blizu Reala

Problem je što u Barseloni traže zamenu za Luisa Suareza, ali drugačiji tip igrača. Naime, kako pišu katalonski mediji, problem nisu golovi, Leo Mesi je po njima najbolji strelac današnjice.

Jović je klasičan napadač, dao je 25 golova u 40 mečeva, prava mašina, međutim, Valverde želi igrača koji može da više učestvuje u igri, poput Grizmana, ali i da igra na više pozicija u napadu.

Uz to, sada je Jović preskup za Barselonu, jer ona više hoće da uloži u štopera poput De Lihta, a eventualni dolazak Grizmana bi finansirali prodajom Kutinja.

RepublikaFoto: twitter.com/Serbian football

Ali, za razliku od Barselone, Realu su potrebni golovi. "Marka" kaže da je upravo Jović identifikovan kao zamena za Benzemu, neko ko će predvoditi napad, biti alternativa za Francuza i igrač koji će u budućnosti uz Vinisijusa i Azara činiti udarni trio.


Da li će doći do tranfera ostaje da vidimo, Španci su prilično sigurni, tim pre što na "Bernabeu" ne žele Ikardija i Jović im je prva opcija za napad.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading