Mihajlović pobesneo zbog Juventusa: Boli njih ona stvar...

Autor:

Sport

15.04.2019

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus je odložio proslavu titule, pošto je izgubio u Ferari od Spal-a, pošto je Maks Alegri odlučio da odmori kompletnu postavu za revanš protiv Ajaksa. Međutim, to se srpskom stručnjaku Siniši Mihajloviću nije dopalo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

"Stara dama" je igrala meč sa tinejdžerima i učinila veliku uslugu Spalu. To je posebno naljutilo trenera Bolonje Sinišu Mihajloviću koji se sa timom iz Ferare bori za opstanak.

- Mnogi će se složiti sa ovim što ću reći, a mnogi ne. Ako igrate protiv Juveovih startera to je dobro. Ako igrate protiv rezervi Juventusa koji mogu da budu starteri u bilo kojoj drugoj ekipi i to je dobro. Ali ako Juventus izvede neke igrače iz Primavere ili one koji igraju u Seriji C , onda to nije pravedno- rekao je Mihajlović.

Srpski stručnjak nije štedeo reči zbog Juveovog taktiziranja. U jednom trenutku je čak opsovao.

- To mi se čini nepravednim. Ne mislim da Juventus ima problem ssa igračkim kadrom. Italijanski fudbal je takav, nepošten. Ništa mi se to nije svidelo, ali znam da njih boli ona stvar za to- rekao je Mihajlović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading