Zdjelar nakon Čuke: Cilj je Kup - da smo ovako igrali od početka bilo bi drugačije!

Autor:

Sport

14.04.2019

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvoj utakmici plej-of faze Superlige Srbije odigrane na stadionu Partizana crno-beli su savladali ekipu Čukaričkog rezultatom 3:0 (1:0). Golove za Partizan postigli su Rikardo Gomeš, Goran Zakarić i Saša Zdjelar.

RepublikaFoto: Starsport

Naizgled odličan rezultat, ali jedna vrlo teška utakmica sa mnogo ritma i šansi na obe strane.

- Nisam dugo postigao gol, imao sam asistencije, tako da mi ovaj mnogo znači i nadam se da ću postići još neki - kaže Saša Zdjelar.

Čuju se komentari da je ovako Partizan igrao tokom sezone da bi se sad borio za titulu?

- Sigurno da je bio na ovom nivou kao što smo igrali danas je da bismo imali mnogo više bodova, ali šta je tu je, igraćemo do kraja i daćemo maksimum. Čestitao bih mojim saigračima sigurno da nije lako pobediti istog protivnika dva puta.

Foto: Starsport

U sredu Partizan očekuje jedna od najvažnijih utakmica ove sezone, prva polufinalna utakmica Kupa Srbije sa ekipom Radničkog iz Niša.

- Svi znaju da nam je Kup mnogo važan i da ćemo u ovoj utakmici dati sve što možemo od sebe sa budemo bolji. Mislim da će Radnički igrati kao što su i prošlu utakmicu zatvoreno i čekaće te šanse iz uzete lopte i neke kontre. Utakmica se igra od 18 časova i želimo da pozovemo navijače da dođu  da nas  podrže, jer će nam biti lakše da zajedno ostvarimo svoj cilj, a to je pobeda i Kup - završava Saša Zdjelar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading